www.leirdue.net
START     STEVNER     TRENING     RESULTATER     RANKING     PROGRAMVARE      PRISER      KONTAKT      LOGG INN
Nyheter
Velg en klubb:
Rogaland
Haugesund og Omegn J.F.F og L.K.
Jæren J.F.L
Karmøy J.F.N.F
Nordvegen L.K.
Stavanger og Rogaland J.F.F
Team Sørvest
Møre og Romsdal
Averøy J.F.F
Eide J.F.F
Fræna J.F.F
Gjemnes J.F.F
Herøy og Sande J.F.F
Nordvestlandet L.K.
Skåla J.F.F
Sula J.F.F
Sunndal J.F.F
Surnadal J.F.F
Sykkylven J.F.F
Åndalsnes og Omegn J.F.F
Ørskog J.S.S
Ørsta J.F.F
Vestland
Askvoll J.F.L og A.H.L.K
Bergens J.F. / Kismul S.S.K
Bømlo J.F.L
Eid J.F.L
Flora J.F.F
Førde J.F.L
Gloppen J.F.L
Leikanger J.F.L
Luster J.F.L
Os J.F.L og Ulven S.S.K
Samnanger J.F.L og S.S.L
Sotra og Øygarden J.F.F. / Sotra L.K.
Voss J.F.L
Årdal J.F.F
Åsane J.F.F / Bergen L.K.
Øystese J.F.L

 

Innvitasjon til NM Nordisk trap 2018
Publisert: 06.03.2018 kl 11:44 av Annonse-Vest

Norgesmesterskapet Nordisk Trap 2018.

22 - 24 juni er det klart for årets høydepunkt for Nordisk trap skytteren i Norge.
NM skal gå av stabelen i Krøderen, Krødsherad JFF har vært så velvillige å låne bort anlegget denne helgen. Arrangøren i dette tilfelle er personer fra forskjellig klubber rundt omkring i landet, arrangement komiteen ledes av Geir Guldhaug og Arne Hjelmeseter.
Vi kommer også til å arrangere prøve NM første helgen i Juni, (2-3 juni) påmeldingen til prøve NM starter 7 april (max. 150 deltakere). Årsaken til at prøve NM ble satt opp så nærme NM
er at det skal bygges en bane til før NM.
Påmeldingen til NM er kommet godt i gang og vi ber om at du melder deg på så tidlig som mulig, dette vil gjøre arbeidet for arrangørene mye enklere. Ved påmelding får du muligheten for å velge pulje. Pulje nr 1 starter fredag morgen. osv. Lørdag er det pulje 2 – 3 – 1, Søndag 3-1-2. Påmelding på leirdue.net


Påmelding til NM

Hvor du plassere deg i puljene har ingen innvirkning på hva for et lag du kommer i, lagene blir trukket pulje for pulje.
Det vil bli kjørt offisiell trening på Torsdag fra kl. 1000- 2000. I samme tidspunkt vil stevnekontoret holde opp slik at alle kan registrer seg og å få utdelt startnummer og annen informasjon.
Priser:
 Treningsserier kr 50.- (kun duer)
 Gamebore stander kr 40,-
 White Gold kr 50,-
 Black Gold kr 55,-

Det vil også i denne perioden bli en operativ utstyrskontroll, der deltakere kan få kontroll på våpen og bekledning. Denne kontrollen er frivillig, men minner om at blir du tatt for feil på bekleding eller våpen etter at stevnet er i gang kan du bli disket. (Ved brudd på merkehøyden vil deltakeren bli disket)
Juryen under disse arrangementene har noen punkter som bør følges:
- Under dømming skal det dømmes treff når to eller flere dommer/sidedommer ser treff, ny due dømmes når en sidedommer/dommer ser treff, ellers er det bom (det håper vi det blir få av).
- Juryen oppfordrer alle deltakere til å ta turen til utstyrskontrollen
- Alle deltakere oppfordres til å vise god sportsånd.

Overnatting må skje på campingplasser eller andre overnattingsteder i nærheten da det ikke vil være mulig å bo på banen under NM. Bane området vil blir brukt til parkering og andre aktiviteter som arrangører ønsker å ha. Vi kommer til å ha flere utstiller under NM dagene. NB. Dette jobbes med å se om vi kan få på plass en bobil camp i nærheten av banen, men dette må vi komme tilbake til nærmere NM.
Det vil også være gode mulighet for å kunne kjøpe mat og drikke, arrangørene har solgt rettigheten til kiosk driften til Brith`s Matgleder. De kommer til å ha et rikt utvalg i både mat og drikke.
Det vil også være mulig å kjøpe skudd under NM. Vi kommer til å ha litt utvalg, men hovedsakelig Gamebore sine produkter. Om noen ønsker å kjøpe et større antall skudd av typene White Gold eller Black Gold, kan vi skaffe dette om du gir oss et hint.
Gamebore/G-Max er NM sin hovedsponsor og det er vi som arrangører veldig glade for.
Copyright © 2024 WWW.LEIRDUE.NET ved Sindre Asser Netland Nilssen ENK (Org.nr: 992 354 917)
(web3)