Norgesmesterskap Jegertrap NJFF - Løiten J.F.F
3. til 8. juli 2023
NM jegertrap 3-8 juli 2023 NJFF.

Deltagere som trekker seg etter 20.juni fra NM Jegertrap vil dessverre ikke få refundert sin deltager avgift.

Velkommen til NM Jegertrap hos LJFF. Det skytes etter forbundets regler. Skytterne velger lag ved
påmelding. Lagene dømmer påfølgende lag. Arrangøren forbeholder seg retten til å flytte
deltagere for å sikre at det er erfarne skyttere på alle lag og at ingen lag består av skyttere fra
kun en forening.

Informasjon NM Jegertrap 2023

Adresse Løiten JFF: Hammardamvegen 140, 2340 Løten

Hovedsponsorer av NM Jegertrap 2023 på Løiten:
Thuve’n bane & anlegg
XXL Sport og Villmark
Toten Sparebank
Magne Landrø AS
Haugen Sporting
Optimera
Østlandet Motorservice AS

Jubileum:
Det vil være flere jubileumsbaner under hele NM. Hver kveld vil det gjennomføres kveldsfinale hvor det premieres i klassene åpen, junior og dame. Kveldsfinalens beste skytter, uavhengig av klasse, vil sikre seg en gullbillett som gir plass i superfinalen i jubileum som avholdes lørdag 8. juli etter hovedfinalen. Hver skytter kan kun tilegne seg én gullbillett. Beste skytter i superfinalen vinner en Zoli Kronos til en verdi av 70.000kr sponset av Thuve’n bane & anlegg.

Press:
Det vil være to presser som er i drift hver dag gjennom NM. Dette blir klassiske 8+2 presser, hvor alle som fyller pressen vil konkurrere mot hverandre i en kveldsfinale. Det premieres i klassene åpen, dame og junior. Vinnerne av åpen klasse i kveldsfinalene vil tilegne seg en gullbillett som sikrer plass i superfinalen i press som avholdes 8. juli etter hovedfinalen. Hver skytter kan kun tilegne seg én gullbillett. Disse gullbillettene kan vinnes av alle deltagere, uavhengig av klasse. Beste skytter i superfinalen vinner et sett Pilla skytebriller til en verdi av 12.000kr sponset av Haugen Sporting.
Gullbilletter til superfinalen i press kan vinnes på hver press som arrangeres i både Vang og på Løiten.

Loddsalg:
Under NM arrangementet på Løiten vil det loddes ut en Zoli Kronos til en verdi av 70.000kr sponset av Thuve’n bane & anlegg. Hvert lodd vil koste 100kr og du kan kjøpe så mange du vil! Loddtrekningen skjer etter finalene på lørdag 8. juli.

Uttrekkspremie til juniorer:
Det vil trekkes ut en Rizzini BR110 Sporter til en verdi av 35.000kr sponset av Magne Landrø blant juniorene som deltar på NM Jegertrap. Trekningen vil skje lørdag 8. juli.

Skyttercamp:
Det vil være skyttercamp på Løiten under hele NM. Prisen for å bo på anlegget er 250kr per natt, eller 900kr for hele uka. Det vil være strøm tilgjengelig på campen. Betaling gjøres via vipps ved ankomst.

Lagskyting:
Påmelding av lag til lagskyting må skje før første skytter i laget starter skytingen. Påmelding av lag skjer i sekretariatet.

Kiosk og catering:
Det vil være både ordinær kiosk med salg av drikke, kaffe, sjokolade og enkel mat (vafler og pølser) oppe på haglebana, i tillegg det blir skikkelig matservering på hovedhuset fra Vallset Catering. Her blir det mulig å nyte maten både inne og ute mens liveresultater fra NM sendes fortløpende på storskjerm i hovedhuset.

NM Pub!
Fredag 7. juli blir det arrangert NM pub på skytterhuset på Løten med gratis inngang og servering av øl og mat. Her er det plass til 150stk, og vi håper så mange som mulig ønsker å ta seg en fest og hygge seg i godt lag. Aldersgrense for inngang er 18år og lokalene er åpne fra 18.00 – 01.30. Servering stenger 01.00.


Stevnepriser:
A, B, C, E1, E2, F:550 kr
D1, D2:0 kr

Type leirduer: Ikke registrert

Påmelding til Norgesmesterskap Jegertrap NJFF
Klikk her for å åpne påmeldingsskjemaet.


Innrapportering til forbund:
NJFF: 23JT0340

Skrevet ut fra LEIRDUE.NET